Optimale pasvorm
Hoogwaardige materialen
Klantgericht

16 resultaten | Sorteren:

Glazen lectuurtafel

Een glazen lectuurtafel kan je leeshoek naar een veel hoger niveau tillen. Met een lectuur tafel voeg je niet alleen een praktisch onderdeel toe aan je huis, maar het voegt ook nog eens klasse toe. Heb jij er al een? Kijk snel in onze collectie en ontdek onze glazen lectuurtafels!

Filters

Snel dé tafel vinden…

Filter op prijs
Filter op prijs - slider
53,-122,-
Kleur
Kleur
Toon meer

2-delige glazen Salontafelset gehard glas zwart

 121,99

Glazen bijzettafel 2-laags gehard glas hoek transparant (38x38x50cm)

 61,99

Glazen bijzettafel 2-laags gehard glas transparant hartje (38x38x50cm)

 60,99

Glazen bijzettafel 2-laags gehard glas transparant rond (38cm)

 58,99

Glazen bijzettafel 2-laags gehard glas transparant zwart hartje (38x38x50cm)

 63,99

Glazen bijzettafel 2-laags gehard glas transparant zwart hoek (38x38x50cm)

 53,99

Glazen bijzettafel 2-laags gehard glas zeshoek (38x38x50cm)

 58,99

Glazen bijzettafel 2-laags gehard glas zeshoek transparant zwart (38x38x50cm)

 62,99

Glazen bijzettafel 2-laags gehard glas zeshoek transparant zwart marmer (38x38x50cm)

 59,99

Glazen bijzettafel 2-laags gehard glas zwart rond (38cm)

 59,99

Glazen bijzettafel gehard glas zwart (45x50x45cm)

 66,99

Glazen bijzettafel poly rattan en gehard glas bruin (45x45x45cm)

 56,99

De voordelen een glazen lectuurtafel

Een glazen lectuurtafel is de ideale toevoeging voor je leeshoek, maar de tafel heeft zo nog meer voordelen voor de ruimte waar je hem in plaatst. Benieuwd naar de voordelen? Lees verder!

  • Moderne uitstraling: een glazen lectuurtafel heeft vaak een strak design dat overal bij past. Ook als je geen andere glazen meubels in de ruimte hebt staan, voegt een glazen lectuurtafel klasse en elegantie toe aan je ruimte. 
  • Creëert meer ruimte: Omdat een glazen lectuurtafel transparant is, lijkt de ruimte waar je het in plaatst, een stuk groter. Een glazen lectuurtafel zit simpelweg niet in de weg!

  • Gemakkelijk schoon te maken: bij glazentafel.nl zijn elk van onze lectuurtafels makkelijk schoon te maken. Je neemt het af met een doekje en voilà. Het is schoon!

  • Staat overal mooi: Een glazen lectuurtafel kun je overal neerzetten. Of je het nu in de leeshoek plaatst of in de woonkamer, de tafel komt altijd tot zijn recht!

De meest voor de handliggende optie om een lectuurtafel neer te zetten is in een leeshoek of leeskamer, maar dat is natuurlijk niet de enige optie. Een lectuurtafel hoeft namelijk niet uitsluitend gebruikt te worden voor boeken en tijdschriften. Je kunt een lectuurtafel ook in het midden van je woonkamer neer zetten, met daarop snacks en drankjes. Dan is het bijna als een bijzettafel. Stel je voor hoe je filmavonden zullen zijn! Een glazen lectuurtafel kun je ook naast je bed neerzetten. Dan wordt het de ideale plek om bijvoorbeeld een glas water neer te zetten voor het slapen gaan. Met een glazen lectuurtafel zijn de mogelijkheden oneindig.

Wanneer je een lectuurtafel koopt, heb je twee opties als het gaat om het combineren van meubels. Je kunt ervoor kiezen om je lectuurtafel te matchen met wat je in de ruimte hebt staan, maar je kunt er ook voor kiezen om contrast te creëren in de ruimte. Versier het oppervlak met decoratieve items zoals een mooie vaas met bloemen, een stapel tijdschriften of een kunstwerk. Mix en match met andere materialen zoals hout, metaal of keramiek voor een interessante look. Met een glazen lectuurtafel voeg je moeiteloos een vleugje elegantie toe aan elke kamer, ongeacht je interieurstijl!

Ben je naast een glazen lectuurtafel nog op zoek naar andere tafels, maar weet je niet of die te combineren zijn met de rest van je interieur? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod van glazen tv-meubels, eettafels en onze salontafels die in stijl zijn met de lectuurtafels en daarom ook ideaal om te combineren met elkaar. Daarnaast bieden wij 2 jaar garantie op al onze producten.

Naast lectuurtafels heb je ook lectuur bakken. De keuze tussen de twee hangt vooral af van je persoonlijke voorkeur. Met een glazen lectuurtafel kun je niet alleen je boeken en magazines kwijt, maar kun je ook snacks en drinken neerzetten op de tafel. Wanneer je kiest voor een lectuurbak heb je deze optie niet. Je kunt er alleen boeken in doen, maar het fungeert natuurlijk niet als tafel. Tegelijkertijd heeft een lectuurbak vaak meer ruimte om een grote collectie boeken, tijdschriften en kranten op te bergen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.