Optimale pasvorm
Hoogwaardige materialen
Klantgericht

20 resultaten | Sorteren:

Een stijlvolle werkplek met je glazen bureau

Heb je een kantoorpand, werk je thuis of wil je graag nieuwe bureau’s voor je medewerkers of jezelf? Een glazen bureau biedt veel mogelijkheden, opties en voordelen. Tijdens het thuiswerken is het natuurlijk aantrekkelijk om dit op de bank te doen aan de glazen salontafel of aan een glazen eettafel. Er is bewezen dat een fijne werkplek helpt voor efficiënt werken. Daarnaast vergroot het je werk motivatie en houdt het je werk- en privéleven beter gescheiden. Dit zorgt dan ook voor meer rust in je hoofd tijdens het werken, waardoor je ook meer werk gedaan zult krijgen.

Het creëren van een goede werkplek zorgt ervoor dat je beter werk neerzet en meer gedaan krijgt. Een goede werkplek begint bij een goed bureau. Hierbij wordt niet vaak aan een glazen bureaublad gedacht. Toch is dit een goede optie voor een bureau. Het is namelijk erg stijlvol en eigentijds, maar daarnaast ook nog eens praktisch. Een glazen bureau uitzoeken doe je bij Glazen Tafel.

Filters

Snel dé tafel vinden…

Filter op prijs
Filter op prijs - slider
169,-4831,-
Kleur
Kleur
Toon meer

Cerda

 839,00

Charm Hoekbureau

 599,00

Clarissa

 209,99

Clear Club Bureau

 649,00

Clotilde

 209,99

Glam glazen bureautafel

 299,00

Lage

 329,99

Monteria Bureau

 679,00

Muriel

 529,99

PC-201 Bureau

 449,00

PC-202 Bureautafel

 379,00

pc-203 Hoekbureau

 1.049,00

Wat zijn de voordelen van een glazen bureau?

Een bureau van glas heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor ontzettend veel licht, glas reflecteert licht. Doordat je erdoorheen kunt kijken lijkt de ruimte ook een stuk groter. Dit is fijn in een kleinere ruimte, maar ook in een ruimte waar veel meubels staan en er ook veel gebeurt. Of je nu op zoek bent naar een bureau voor thuis of voor op kantoor, glas is altijd een goede toevoeging. Het zorgt namelijk voor een moderne uitstraling met een goede functie.

Wil je thuis een fijne werkplek hebben, dan is het belangrijk om een speciale werkplek voor jezelf te maken. Een glazen tafel is zowel mooi als praktisch. Zo is glas ook ideaal voor wanneer je onhandig bent. Glas is namelijk ontzettend makkelijk schoon te maken. Mors je nou thee of ontstaat er een inktvlek op je bureau? Dan is dit zo schoongemaakt zonder dat je hier later nog iets van ziet. Dit doe je door met een schoonmaakmiddel dat gemaakt is voor glas er overheen te gaan. Op een glazen bureaublad ontstaan snel vlekken, die kun je op deze manier tegengaan.

De verschillende opties voor een glazen bureau

Een glazen bureautafel zijn er in veel verschillende soorten. Zo heb je al veel keuze in verschillende maten. Heb je veel ruimte voor een bureau en wil je genoeg plek hebben voor al je spullen, dan kun je kiezen voor een groot bureau. Heb je niet veel ruimte en heb je deze ook niet nodig, dan hebben we bij Glazen Tafel ook bureau’s van een kleiner formaat.

Je kunt kiezen voor een helder bureau of een met een donkerder glas. We hebben verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Zo kun je je bureau helemaal in stijl van je woning aanschaffen. Wil je een transparant bureau dat echt als blikvanger werkt, dan kun je er een nemen met een houten onderstel. Liever een minimalistisch design voor jouw kantoor? Kies voor een metalen bureau met glazen blad. Voor elke omgeving is er wel een bureau dat erbij past.

Hoe moet je jouw glazen bureaublad onderhouden?

Een glazen bureau is natuurlijk een super mooie toevoeging aan jouw werkruimte. Of dit nu in je woonkamer is, een werk- of slaapkamer of op kantoor. Wij begrijpen dan ook dat je zo lang mogelijk met je nieuwe aanwinst wilt doen. Dit kun je realiseren door je doorzichtige bureau goed te onderhouden.

Een glazen blad wordt nu eenmaal sneller vies, daarom is het van belang dat je deze regelmatig schoonmaakt. Zoals hiervoor benoemd is dit gemakkelijk te realiseren. Belangrijk is dat je voorzichtig omgaat met je glazen blad. Deze kan wel tegen een stootje, maar toch is het materiaal fragieler dan bijvoorbeeld hout. Bij aankoop geven we bij Glazen Tafel verschillende tips en tricks mee hoe je jouw bureau het beste kunt onderhouden. Verder vind je in ons assortiment ook glazen vitrines, boekenkasten met glazen deuren, glazen nachtkastjes en diverse andere glazen tafels op maat!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.