Optimale pasvorm
Hoogwaardige materialen
Klantgericht

Algemene vragen

Onze missie is om hoogwaardige glazen tafels en meubels te leveren die elegantie en functionaliteit combineren om uw interieur te verbeteren.

Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of door een e-mail te sturen naar info@glazentafel.nl

Onze website is 24/7 beschikbaar voor online winkelen, maar onze klantenservice is beschikbaar tijdens de volgende openingstijden Ma-Vr 9:00/18:00. Za-Zo gesloten.

Onze ontwerpen zijn gebaseerd op het principe van functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid. We streven ernaar om meubels te maken die zowel mooi als functioneel zijn.

Ja, we verzenden wereldwijd. Je kunt uw locatie kiezen tijdens het afrekenen en de verzendkosten worden dienovereenkomstig berekend.

Ja, we leveren montage-instructies bij onze producten, zodat je ze gemakkelijk kunt monteren. Als je hulp nodig heeft, kan je altijd contact met ons opnemen.

We accepteren betalingen via creditcard, PayPal en bankoverschrijving. Je kan je voorkeursmethode kiezen tijdens het afrekenen.

Nee, wij zijn een online webshop en kunnen dus geen klanten ontvangen. Het is wel mogelijk om te bestellen, bekijken, en gratis te retourneren.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.