Optimale pasvorm
Hoogwaardige materialen
Klantgericht
Klantenservice

Bestelling & levering

Je kan een bestelling plaatsen door het gewenste product aan uw winkelwagen toe te voegen en de stappen te volgen in het afrekenproces.

Verzendkosten variëren afhankelijk van je locatie en het formaat/gewicht van het product. Je kunt de verzendkosten berekenen tijdens het afrekenen.

De levertijd kan variëren, maar we streven ernaar om jouw bestelling binnen 5 werkdagen te bezorgen. Je ontvangt een trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden.

Ja, zodra je bestelling is verzonden, ontvangt je een trackingnummer waarmee je de status van je bestelling kan volgen.

Als jouw bestelling bij levering beschadigd is, neem dan onmiddellijk contact met ons op en stuur foto’s van de schade. We zullen een passende oplossing bieden.

Ja, je kan de leveringsdatum wijzigen, maar neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice om dit te regelen.

We bieden af en toe gratis verzending aan als onderdeel van speciale aanbiedingen. Controleer onze website of nieuwsbrief voor actuele aanbiedingen.

Als je niet thuis bent tijdens de levering, zal de koerier proberen het pakket bij jouw buren achter te laten of een bericht achter te laten met instructies voor het ophalen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.