Optimale pasvorm
Hoogwaardige materialen
Klantgericht
Uitstekend! Veelgestelde vragen

54 resultaten | Sorteren:

Glazen sidetables

Onze glazen side tables kan je overal in je huis neerzetten. Met onze glazen sidetable heb je de optie om extra accessoires neer te zetten. Daarnaast zorgen onze sidetables met lades voor wat extra opbergruimte. Wat voor sidetable je ook zoekt, Glazentafel heeft het!

Interesse in wat wij te bieden hebben? Speel met de filters en neem een kijk hieronder naar ons assortiment van glazen side tables.

Filters

Snel dé tafel vinden…

Filter op prijs
Filter op prijs - slider
57,-256,-
Kleur
Kleur

3-delige Tafeltjesset gehard glas zwart

 71,99

Bijzettafel 45x50x45 cm gehard glas zwart

 67,99

Bijzettafel U-vormig 45x30x58 cm gehard glas transparant

 57,99

Wandtafel 100x35x75 cm gehard glas transparant

 83,99

Wandtafel 100x35x75 cm gehard glas transparant

 74,99

Wandtafel 100x35x75 cm gehard glas wit

 79,99

Wandtafel 100x35x75 cm gehard glas wit

 76,99

Wandtafel 100x35x75 cm gehard glas zwart

 101,99

Wandtafel 100x35x75 cm gehard glas zwart

 86,99

Wandtafel 100x35x75 cm gehard glas zwart

 81,99

Wandtafel 100x35x75 cm gehard glas zwart

 80,99

Wandtafel 110x30x70 cm roestvrij staal en glas

 214,99

Wat is een sidetable

Een sidetable is een smalle tafel die je tegen de muur zet en dus een goede manier om een lege muur op te vullen. De gemiddelde sidetable is even hoog als een normale tafel en kan perfect gebruikt worden om wat extra sfeer toe te voegen aan elke ruimte waar je onze glazen side table plaatst. Side tables worden veelal in de hal gebruikt vanwege de beperkte ruimte in de hal voor grotere meubels. Een sidetable wordt ook vaak in de buurt van de bank gezet als klein tafeltje voor de zithoek.

Waarom koop ik een sidetable?

Er komt veel bij kijken als je een huis aan het inrichten bent. Een van de belangrijkste dingen is dat je huis een goede uitstraling heeft. Onze glazen sidetables zijn een ideale oplossing voor het toevoegen van wat extra sfeer en gezelligheid aan elke ruimte. Het voordeel van onze sidetables is dat ze weinig ruimte in beslag nemen en je ze op veel plekken in je huis kan plaatsen. Een ander voordeel is dat je in de lades spullen kan opbergen. Weet je nog niet precies waar je jouw sidetable moet plaatsen? Lees onderaan de pagina een paar van onze tips en tricks!

Kan ik mijn sidetable combineren?

Side tables zijn kleine meubelstukken die in het verleden veel gebruikt werden. Nu zijn het praktische meubelstukken die makkelijk te combineren zijn met de grotere meubels uit onze collectie. Benieuwd hoe het staat? Kijk dan naar onze collectie van eettafelssalontafels en hoektafels.

Sidetable tips en tricks:

Een side table is een klein meubelstuk waardoor het gemakkelijk in kleine ruimtes kan worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Naast de bank waar jij handig je glazen op kwijt kan en een goed boek.
  • Fleur een grote lege muur op met onze glazen side tables en zet er een mooi bos bloemen op en foto’s van je familie
  • Plaats één van onze sidetables met lades in je kantoor om wat extra spullen op te bergen en papieren op te leggen.
  • Zet de sidetable in de hal bij de voordeur, zodat je een handig meubel hebt om alles op neer te leggen wat je nodig hebt als je de deur uit wilt, zoals je sleutels. Zet er ook een spiegel op zodat je nog een laatste check kan doen voordat je de deur uitgaat.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.