Optimale pasvorm
Hoogwaardige materialen
Klantgericht

7 resultaten | Sorteren:

Glazen hoektafels

Heb je een bankstel, maar nog een lege plek in de hoek ernaast die je wilt opvullen? Neem dan een kijkje hieronder naar ons assortiment van glazen hoektafels. Glazentafel.nl heeft een ruim assortiment aan hoektafels met een glazen bovenkant in verschillende maten en stijlen voor elk interieur.

Wil je meer weten over onze hoektafels? Lees dan onderaan de pagina verder!

Filters

Snel dé tafel vinden…

Filter op prijs
Filter op prijs - slider
56,-69,-
Kleur
Kleur
Toon meer

Glazen bijzettafel gehard glas zwart (40x40x60cm)

 68,99

Glazen bijzettafel gehard glas zwart (45x50x45cm)

 66,99

Glazen bijzettafel poly rattan en gehard glas bruin (45x45x45cm)

 56,99

Glazen bijzettafel poly rattan en gehard glas bruin (50x50x38cm)

 62,99

Glazen bijzettafel poly rattan en gehard glas zwart (45x45x45cm)

 60,99

Glazen bijzettafel poly rattan en gehard glas zwart (50x50x38cm)

 62,99

Glazen bijzettafel poly rattan en gehard glas zwart (53x37x48cm)

 61,99

De eyecatcher van jouw woonkamer

De naam zegt het al: deze tafel zet je in de hoek neer. Hoektafels zijn een praktische toevoeging voor de hoek waarin je bank staat. Je kan er bijvoorbeeld een lamp op kwijt voor wat extra licht en je glas op neerzetten als je een film aan het kijken bent. Een hoektafel wordt ook gebruikt om twee losse bankstellen met elkaar te combineren. Naast deze praktische voordelen zijn hoektafels ook erg mooi en stijlvol en brengen ze de kamer echt samen. Een mooie hoektafel kan echt het verschil maken in de uitstraling van de zithoek.

Hoektafels passend bij jouw interieur

Een groot voordeel van een glazen hoektafel is dat het een moderne uitstraling toevoegt aan je woning. Verder gaan onze vierkante hoektafeltjes ontzettend goed samen met een minimalistisch interieur.

Meten is weten

Voor elk meubilair is het belangrijk om de maat te weten. Voor een hoektafel is dat nog meer het geval. Omdat een hoektafel naast je bank komt te staan is het niet alleen belangrijk om de lengte en diepte te weten, maar vooral ook de hoogte van de tafel. De hoektafel mag natuurlijk niet hoger komen dan het bankstel waar die naast staat.

Bestel jouw hoektafel vandaag nog

Heb je een mooi hoektafeltje gevonden, bestel het vandaag nog en dan staat het morgen al naast je bank. Teven bieden wij 2 jaar garantie en gratis verzending op al onze producten. Staat het toch niet helemaal goed? Dan krijg je bij ons 14 dagen bedenktijd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.